Over ons

Visie

Sidekicked Finance Solutions voegt waarde toe door efficiënte bedrijfskundige ondersteuning in het secundaire bedrijfsproces. Samen meer bereiken dan alleen. Door krachten bundelen, samenwerken en elkaar versterken, geloven wij in een beter en duurzamer eindresultaat.

Missie 

"Met een gerust gevoel ondernemen met een financial sidekick"

U bent succesvol als ondernemer, uw bedrijf groeit en de factor tijd wordt steeds schaarser. Daardoor wordt het effectief besteden van tijd belangrijker. 
Daar komt bij dat de wereld om ons heen op het gebied van technologie, wet- en regelgeving en robotisering ook in een stroomversnelling is geraakt. 
Wij maken het leven van ondernemers leuker, gemakkelijker en effectiever door ondersteuning en service van een financial sidekick, die altijd 24/7 tot uw beschikking staat. 
Met passie werken wij aan betrouwbare, actuele en juiste financiële bedrijfsinformatie, zodat u altijd en overal up-to-date bent.

Wij geloven in de kracht van een financial sidekick, die uw doelen prevaleert boven het eigen doel. Een financial sidekick die u gevraagd en ongevraagd van waardevol advies en informatie voorziet.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid
Wij komen onze beloften, afspraken en toezeggingen na. Afspraak is afspraak.

Integriteit
Wij handelen eerlijk, oprecht en transparant. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.

Groei
Steeds groter of beter worden. Stilstand is achteruitgang. Wij staan voor organisch gezonde groei en streven ernaar iedere dag te leren en beter te worden.

Daadkracht
Wij hebben het vermogen om snel, adequaat en met kracht zaken voor elkaar te krijgen. Wij geloven dat hard werken loont en streven naar toegevoegde waarde door de daad bij het woord te voegen. Waar andere stoppen, pakken wij door.
 

Ons verhaal

Mark Huijgens - eigenaar & sidekick

Ik ben Mark Huijgens, 38 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Spijkenisse.
Ik ben bedrijfskundige met passie voor bedrijfsfinanciën, boekhouding en procesoptimalisatie. Hierdoor zet ik mij volledig in om efficiënt bedrijfscijfers in kaart te brengen, maar veelal belangrijker, daadwerkelijk iets met de cijfers te doen in jouw voordeel. Wat zeggen die cijfers eigenlijk? Wat heb je anders aan die cijfers?

Ik spring iedere ochtend graag mijn bed uit om ondernemers te ondersteunen bij de groei van hun bedrijf als expert en kameraad. In alles wat ik doe, streef ik naar verbetering. Ik haal mijn energie uit het verschil maken, vooruitgang en succes boeken.

‘Sidekick’ staat voor rechterhand, kameraad en steunpilaar. Ons bestaansrecht is onze klant te laten groeien en accelereren door op de achtergrond enorm functioneel, nuttig en onmisbaar te zijn. Zo ben ik Sidekicked Finance Solutions vijf jaar geleden begonnen met de overtuiging dat iedere ondernemer een goede financial sidekick nodig heeft, die de zaag scherp houdt, dichtbij en betrokken is, maar ook assertief gevraagd en ongevraagd advies geeft.

Wat ons onderscheidt, is onze praktische no-nonsense mentaliteit, daadkracht en het prevaleren van de bedrijfsdoelen van onze klanten, boven die van onszelf.

Bel gerust voor een afspraak via: 085-1140460 of e-mail naar [email protected]

Tijd voor koffie.

"Jij lijkt mij gezellig, zullen wij een keer een bakkie doen?"